Onze werkwijze

Verhuur

Onze activiteit bestaat voornamelijk uit het verhuren en verkopen van Kubota minigraver, Knikmops knikladers, Genie hoogwerkers en andere bouw en tuinmachines.

Naast verhuur en verkoop zijn wij heel actief bezig met het bieden van goede service, bij ons kan u terecht voor onderhoud en herstellingen van alle merken machines.

Ook voor het vervoeren van uw machines kunnen wij jou verder helpen.

Bij ons kan iedereen huren, zowel particulieren die dit soort machines voor de eerste keer huren / gebruiken als professionele gebruikers. Wij geven zeer uitgebreide uitleg bij het afleveren van gehuurde machines.

Wij kiezen uitsluitend voor kwalitatieve A merken om zo het comfort voor de gebruiker te verhogen. Onze huurvloot is technich 100% in orde met machines die gemiddeld nog geen 2 jaar oud zijn, op deze manier proberen wij ervoor te zorgen dat de machines tijdens de huurperiode geen defecten of storingen hebben. Heeft u toch een technisch probleem dan staan onze techniekers 24/7 klaar voor u.

Korte termijn

Voor de kortetermijnverhuur kan u alles terugvinden op de website. Zo kunt u op de pagina verhuur ons volledig verhuurgamma terugvinden samen met onze scherpe prijzen. Indien u nog vragen heeft, mag u ons steeds contacteren.

Lange termijn

Voor de langetermijnverhuur kan u ons best telefonisch contacteren zodat we een aangepast aanbod kunnen opstellen met scherpe prijzen en duidelijke afspraken.

Waarborg

Nieuwe klanten en particulieren betalen steeds een waarborg afhankelijk van het gehuurde artikel en de huurtermijn. Deze moet voldaan worden in contant geld. Ook dient de identiteitskaart voorgelegd te worden.

Bestaande klanten moeten dus geen waarborg meer betalen. Deze kunnen gebruik maken van een lopende rekening. Zij zijn het huurbedrag pas verschuldigd bij het verstrijken van de toegestane betaaltermijn.

Einde huur

Wanneer u klaar bent met het gehuurde materiaal en u zelf niet in mogelijkheid bent om het terug te brengen dient u telefonisch contact op te nemen zodat wij het nodige transport kunnen voorzien. In de tussentijd wordt verwacht dat de machine gereinigd en klaargezet wordt in de correcte configuratie zoals deze ook afgeleverd werd. Indien dit niet gebeurd is, kunnen er kosten aangerekend worden.

Verkoop

Voor de verkoop raden wij aan om telefonisch contact op te nemen op een afspraak te maken. Op die manier kunnen wij voldoende tijd uittrekken om samen met u de juiste machine te vinden voor uw toepassingen. U kunt indien u dit wenst al informatie inwinnen via onze site. Op onze website vindt u namelijk een korte omschrijving van de meest courante modellen samen met een technische fiche.

Service

Voor onderhoud of depannage van uw toestel kan u ons best telefonisch contacteren. Op die manier kan er overlegd worden over wat er juist moet gebeuren en wat de mogelijkheden zijn.